Thuis

Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd.

Co. van het het Instrumentenmateriaal van Huizhoutianzhuo Chuangzhi, Ltd is een bedrijf die zich in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van precisie het testen instrumenten voor milieu en optische integratie specialiseren. Sinds zijn aanvang, heeft het bedrijf zich bij de R&D-de technologie en de ontwikkelingsresultaten van het team, die stevige fundamenten in optica, milieu en verwante technologieën gelegd, aangesloten en heeft een aantal praktische en populaire instrumenten in de industrie geïntroduceerd.

In de loop van de jaren, hebben de de technologie van het bedrijf en R&D-innovatiemogelijkheden een reputatie in de industrie verdiend, die technologische voordelen en klantenservice en verplichting verzekeren. Wij hangen altijd de productie en de levering van hoogte aan - de kwaliteit maar redelijk de geprijsde producten, en ons uitgebreid de dienstnetwerk laten dat onze uitstekende producten toe worden geleverd aan onze klanten op een geschikte en geschikte manier. De uitstekende kostenprestaties en de attente naverkoopdienst hebben een goede merkafbeelding voor het bedrijf en gewonnen brede erkenning van Chinese en buitenlandse klanten gevestigd.

Collectieve Cultuur en Bedrijfsfilosofie:

De kwaliteit is het leven van een onderneming. De specifieke dienst is ons doel. De redelijke prijs is ons doel. Tegelijkertijd, dringen wij op het principe erop aan dat de klanten God, streven voor voortreffelijkheid in technologie zijn, verbeter onophoudelijk

het technische niveau, en streeft ernaar om klanten van de producten van uitstekende kwaliteit te voorzien

en streef voor efficiency voor klanten.

China Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het Beleid van de bedrijfkwaliteit:

Op integriteit-gebaseerd, is de kwaliteit de wortel, is de dienst aandachtig, is de innovatie eindeloos, creeert het beter leven

Op integriteit-gebaseerd, klantgericht, en streef klantentevredenheid na;

Kwaliteit eerst, professionele normen, die uitstekende producten verstrekken;

Ben moedig in efficiënte innovatie, en creeer winsten voor klanten;

Neem de maatschappij en geef terug aan de maatschappij om het beter leven tot stand te brengen.

Bedrijfopdracht:

Versterk beheer, verbeter onophoudelijk de kwaliteit van technologie om werknemers, klanten, leveranciers en investeerders tevreden te stellen, zodat het bedrijf kan

rationaliseer zijn verrichtingen en bereik duurzame ontwikkeling.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Exporteur

Merken : Rationeel

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Opgericht in 1996. Gevestigd in de Provincie China van Guangdong - de Nationale Ster van het bedrijf van de Gemeente Enterprise.Our is een Hi-tech onderneming die zich in onderzoek, ontwikkeling specialiseert, vervaardiging en verkoop van precisie optische meetinstrumenten integrerend optica, machines, en elektronika.

bedrijfsdiensten

Versterk beheer, verbeter onophoudelijk de kwaliteit van technologie om werknemers, klanten, leveranciers en investeerders tevreden te stellen, zodat het bedrijf zijn verrichtingen kan rationaliseren en duurzame ontwikkeling bereiken.

Bedrijfteam

Houd versterkend teambeheer, onophoudelijk verbeterend techniek en kwaliteit om werknemers, klanten, leveranciers evenals investeerders tevreden te stellen en verrichting te rationaliseren, en realiserend duurzame ontwikkeling.

业务范围

Ons bedrijf is een Hi-tech onderneming die zich in onderzoek, ontwikkeling specialiseert, vervaardiging en verkoop van precisie optische meetinstrumenten integrerend optica, machines, en elektronika.

China Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

生产设备

Wij haalden de ontwikkeling van geavanceerd ontwerpsoftware en advancedproductionmateriaal aan, en accumuleerden de heel wat ontwerp, vervaardigings en productieervaring.

China Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

现场管理

Wij hebben een grondig systeem voor kwaliteitscontrole, deskundigen, elke stap, elk proces, elk materiaal, zijn fundamenteel om productkwaliteit te verzekeren.

China Huizhou Tianzhuo Chuangzhi Instrument Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CONTACT

Adres: De Vierkante Huizhou Stad van Dakunjinzhou, de Provincie van Guangdong

Factory Adres:De Vierkante Huizhou Stad van Dakunjinzhou, de Provincie van Guangdong